Потскокна и фонтаната во Вардар

ВЕСТИ
07.09.2011 14:36
 
Ви ги прикажуваме снимките кои успеаја да го уловат едно од првите пуштања на фонтаната во реката Вардар, снимени од страна на случаен минувач во текот на минатата вечер кога организаторот на роденденската прослава ја изведување генералната проба.