АНКЕТА
Која е причината за неуспехот на Македонија на Евробаскет 2013?
Другите репрезентации беа подобри 54
 17%
Селекторот Пипан 79
 24%
Лошото судење 10
 3%
Недоволниот учинок на некои играчи 121
 37%
Притисокот од јавноста за повторување на успехот 23
 7%
Организациски пропусти на федерацијата 40
 12%
ФОТОВЕСТ
Шлепер натоварен со пиво се преврте нa кружниот тек во Ѓорче Петров... прочитај