Потскокна и фонтаната во Вардар

Вести
13:08:00 , 07 Сеп, 2011

Ви ги прикажуваме снимките кои успеаја да го уловат едно од првите пуштања на фонтаната во реката Вардар, снимени од страна на случаен минувач во текот на минатата вечер кога организаторот на роденденската прослава ја изведување генералната проба.

* Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот "Кирилица" не е дозволено.